Genel Kurul Toplantısı 26 Ekim Perşembe Günü 15.30'da Yapılacak.

25.10.2023 105

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

Sayın Velimiz

Okulumuz Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi    2023-2024  eğitim - öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 26/10/2023 Perşembe günü Saat 15.30’da okulumuz konferans salonunda  yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza okul aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak, okul-aile birliğimizin yeni yönetimini oluşturmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

İlker SARIHAN

GÜNDEM: