Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: Okulumuzu bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi , mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Türk milli eğitiminin hedeflerini gerçekleştirecek milli ve manevi değerlerine sahip çıkan , dürüst, üstün ahlaklı, milletini ve vatanını seven başarılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz her yıl il-ilçe çapında sportif ve kültürel başarılar ile akademik anlamda başarılar elde etmektedir.

Saatler: 08:20 - 12:15 - 13:10 - 16:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: Okulumuza köylerden gelen öğrenciler taşımalı eğitim kapsamında devlet tarafından servislerle taşınmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz ikamete göre öğrenci almakla beraber ilçedeki tek imam-tahip lisesi olduğu için ilçemiz ortaokullarını bitiren tüm öğrenciler tarafından tercih edilebilmektedir. Ortaokul kayıtları velinin isteği ve dilekçesine göre yapılmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: - Okulumuz her yıl öğrencilerini 2 yıllık ve 4 yıllık yüksek öğretim programlarına yerleştirmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %40
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda sportif faaliyetlere önem verilmekte ve spor takımları kurularak yarışmalara katılınmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda fizik ve kimya/biyoloji laboratuvarı bulunmakta uygulamalı eğitim kapsamında deney ve bilimsel etkinlikler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz TÜBİTAK öğrenci projeleri ve diğer projelere katılmaktadır. Bu yıl okulumuz 19 proje ile Tübitak bilim fuarına katılmaya hak kazanmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yurt dışı proje başvuruları yapılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: Fen ve Sosyal bilimler Proje Okulu :30 (Sınavlı) LGS Puanıyla Anadolu İmam Hatip :34 (Sınavsız)
Diğer Hususlar: -

Telefon - 04663127275

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://arhavincaihl.meb.k12.tr

Adres - Boğaziçi Mahallesi Kanuni Caddesi No.20 08200 ARHAVİ / ARTVİN

Öğretmen :31
Öğrenci :271
Derslik :17
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :2
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli : Normal - Karma

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - Boğaziçi Mahallesi Kanuni Caddesi No.20 08200 ARHAVİ / ARTVİN

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezine 700 metre uzaklıkta ve yürüyüş mesafesindedir. Şehir içi dolmuş okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 700 Metre